середу, 3 квітня 2013 р.

Випуск студентів факультету Інформаційних технологій Університету третього віку.

       Ми живемо в суспільстві, де модно бути молодим. Принаймні такий стереотип нав’язує нам  реклама на ТВ.
Причому молодість трактують дуже своєрідно.  В юності  думаєш, що старість приходить у 30, а в  а в 50 розумієш скільки ще потрібно зробити в житті.
Третій (він же пенсійний) вік дехто сприймає як вирок. Однак,  не слід забувати, що серед  людей літнього віку є багато досвідчених спеціалістів або тих, хто прагне розвивати свій інтелектуальний та фізичний потенціал.
Дуже приємно, що саме таким, творчим, непосидючим, товариським та креативним  людям стала у пригоді центральна районна бібліотека, точніше створені бібліотекою нові послуги з використанням вільного доступу до Інтернет.
Таких відповідальних, старанних учнів ще слід пошукати. Під керівництвом  волонтерів викладачів Зінаїди Юріївни, Дмитра Михайловича, Василя Костянтиновича,  Надії Вікторівни, Тетяни Леонідівни, Таїсії Вікторівни   учні освоїли  основні функції персонального комп’ютера, та стали активними користувачами мережі інтернет.

 Викладачі - волонтери вручили студентам  - випускникам Сертифікати. А вдячні учні своїм молодим педагогам Подяки. Незабутні відчуття   подарував всім присутнім святковий концерт, з нагоди випуску.
  Молодість це передусім самовідчуття людини, яка не має жодного відношення до віку, зафіксованого  у  документах. А перед  випускниками величезний простір, де панує  вічна молодість.
 
 

 

 

1 коментар: