середу, 26 лютого 2014 р.

Конкурс читців "Без України не було б Тараса!"

     
У центральній районній бібліотеці відбувся 11-й  районний конкурс читців, присвячений 200-й річниці від дня народження Т. Г. Шевченка.
       Своїх шанувальників кобзаревого слова, а саме 19  учасників і  2 композиції, представили такі села як Непедівка, Глухівці, Самгородок, Гурівці, Комсомольське,, Вернигородок та Кашперівка, Махаринці, Йосипівка, Зозулинці.
        Всі учасники за правилами конкурсу повинні були декламувати два твори -  твір сучасного українського автора та надавалась можливість представити  композицію за творами Шевченка або українських авторів, присвячених Кобзарю.        
   
Оцінювало акторські здібності декламантів компетентне журі, на чолі з директором Глухівецького Будинку культури Борисом Зільберманом. Також до його складу увійшли в.о. директора РБК Тетяна Мар’янчик, художній керівник РБК Галина Скринська, директор
Козятинської централізованної бібліотечної системи Тетяна Дячук. Нелегким завданням для журі було визначення серед юних дарувань переможців, але все ж результат конкурсу такий: три перших місця зайняли – Сослюк Богдан (Глухівці),  Якимчук Олена  (Гурівці), Шкрябій Ілона (Зозуленці). 
Зачарували присутніх літературно - мистецька композиція "Сотник" (Самгородок),  "І буде син, і буде мати і будуть люди на землі". 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар