середу, 25 березня 2015 р.

Презентація збірки пісень "Моє Поділля"




Сьогодні бібліотека презентує збірку пісень «Моє Поділля», плід творчого дуету вчителів Сергія Тетенка та Олександра Шамра, які працюють в одній з невеличких шкіл Козятинщини у селі Кашперівка, та своєю творчістю доповнюють один одного.

Збірка  невелика за обсягом, але має  величезну позитивну енергетику, наповнену особливим світлом та  настроєм.  Умовно збірку можна розділити на дві частини: 15 авторських пісень  та музична вистава за мотивами української народної казки «Колобок».

 Дизайн обкладинки  створив відомий в  Україні Олександрійський  фотохудожник  Віталій Попков,  він  народився та проживав у с. Кашперівка.  Нині  лауреат Всеукраїнських та Міжнародних фотоконкурсів, його фотороботи сьогодні представленні на відео проекторі. 

 Відомий поліський композитор, співак, поет,  член Української асоціації письменників художньо-соціальної літератури Олесь Коляда,  дав високу оцінку творчості митців.

Слова привітання авторам лунали від   Юрія Студоляка (керуючого апаратом РДА), Генадія Садового (депутата районної ради),  Тетяни Ліпчинської (головного спеціаліста відділу культури),  Олени Старушок (голови профспілки працівників освіти), Валерія Швеця (начальника відділу молоді та спорту). 

Теплі слова звучали від колег освітян,  працівників культури району, та учасників дійства. Окрасою заходу стали пісні, що увійшли у названу збірку.

Немає коментарів:

Дописати коментар