понеділок, 20 листопада 2017 р.

У Зозулинецькій бібліотеці відкривають нові можливості.



Швидкий  та вільний доступ до оперативної інформації не просто вимога часу, а гостра необхідність сьогодення – це  добре розуміють у селі Зозулинці. Тому, і вирішили, депутатський корпус та голова сільської ради Максимчук Олександр Васильович, приєднати сільську бібліотеку до всесвітньої інформаційної мережі Інтернет. Адже, саме бібліотека у селі, це те місце де створено рівні можливості у пошуку інформації для людей різного віку та достатку.

Однак, одного бажання замало, у бібліотеці зроблено сучасний ремонт, придбано меблі, модернізовано системи освітлення та опалення, встановлено систему охорони, підведено швидкісний Інтернет зв'язок. За підтримки, народного депутата Верховної ради України Юрчишина Петра Васильовича, обладнано два повноцінних робочих місця для користувачів, із сучасними новенькими комп’ютерами, веб-камерами, навушниками, мікрофонами, принтером та сканером.
Урочистості, з нагоди відкриття Інтернет – центру бібліотеки, зібрали громаду у клубі 18 листопада.  Слова вітань лунали від голови села Максимчука Олександра, керівника  СТОВ «Хлібороб» Сеніченка Миколи, начальника відділу культури Воронова Володимира, директора бібліотечної системи району Дячук Тетяни, директора школи Яремчука Миколи та вчителя Колесник Надії.
Музичний настрій створювали гітаристи Самгородоцької музичної школи Щетінін Данило та Пугач Олексій. Ведучі свята бібліотекар Старинщук Зоя та Шаталюк Ірина.
Перерізана символічна стрічка одразу відкрила нові сучасні послуги бібліотеки вдячним користувачам, що миттєво зайняли свої місця біля комп’ютерів.
Загалом, це вже п’ятнадцятий інтернет – центр у сільських бібліотеках нашого району, а інформатизація та модернізація  сільських бібліотек продовжується разом з інформатизацією суспільства та утвердженням електронних технологій.






Немає коментарів:

Дописати коментар