четвер, 2 лютого 2012 р.

Вікторія Гранецька - переможець конкурсу "Коронація слова" 2011.

 Першу премію міжнародного конкурсу "Коронація слова" 2011 р. в номінації "Романи" за книжку "Мантра омана" отримала Вікторія Гранецька.
 Вікторія народилася 24 березня 1981 року у мальовничому селі Юрівка Козятинського району, що на Вінниччині.
 "Зростала в селі. Це позбавило мене від таких «знущань» як музична школа, секція з плавання та гуртки іноземних мов. Більше часу мала на те, щоб читати книжки. Тож в 10-річному віці моїми улюбленими письменниками вже були Оноре де Бальзак, Вільям Шекспір, Теодор Драйзер, а також багато інших, чиї твори мали щастя опинитися в Юрівській сільській бібліотеці."

Анотація:
Єва зробила все, щоб стати закінченим стервом. Вона живе лише для власного задоволення. Єдине, що не вписується в стиль її життя — сни. Щоночі до неї приходить таємничий Ловець Снів і умовляє стрибнути з даху. Та сліди від його пальців залишаються і після пробудження Єви.
Тільки смерть і «воскресіння» дозволяють зрозуміти, чому її теперішнє життя стало беззмістовним — колись вона була іншою, палко кохала. Але рідна мати зробила все, щоб розлучити її з коханим. Він не пережив тієї втрати... Тепер Єва повинна спокутувати цей гріх.

Вітаємо Вікторію з перемогою, бажаємо творчих злетів. 

1 коментар: