четвер, 9 лютого 2012 р.

Дружній Інтернет

        В дитинстві мрієш швидше подорослішати. В юності впевнений, що старість приходить в 30. В 45 розумієш, що стільки планів не втілено… З пенсією приходить розуміння, що допоки даєш раду собі, дітям і онукам, життя триває… А ще   приходить час…  навчатись!  До уваги цікавих до життя, ініціативних, активних, енергійних ... пенсіонерів районна бібліотека відкриіває курс "Дружній Інтернет".
Відкриття курсу комп'ютерної грамотності стало можливе завдяки перемозі бібліотеки в конкурсі проектів програми "Бібліоміст" - партнерської робота Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX, Міністерства культури  України, на фінансову підтримку якої Фундація Біла та Мелінди Гейтс надала грант. 
Програма  передбачає навчання користуванню персональними комп’ютерами, пошук тематичних web – сторінок, електронне листування, перемовини по Internet, організація on-line спілкування, участь в тематичних форумах тощо. Мета -  отримати необхідні навички для повноцінного життя в сучасному високотехнологічному суспільстві. Навчання абсолютно безкоштовне. 
Волонтерами, що опікуються "учнями  1-А класу", стала Голуб Марина Олегівна - вчитель школи №9, та Куницька Зінаїда Юріївна  - практичний психолог міського територіального центру.
Організатором курсу "Дружній Інтернет" стала  Вакса Таїсія Вікторівна - бібліотекар БібліоІнтернет - центру.


 Заняття проходить щочетверга та щопонеділка з 12-00 до 13-30.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар