суботу, 7 грудня 2013 р.

Віртуальна подорож електронними версіями дитячих газет та журналів.

Учні 7-го класу Козятинської школи-інтернат-гімназії, відвідали  районну книгозбірню, ознайомилися з журналами та газетами в мережі Інтернет. Дітям було запропоновано відвідати найбільш цікаві та корисні посилання на навчальні, виховні та розважальні сайти для учнів.
http://mishutka.com/. Дитячий журнал «Мишутка». Кросворди, комікси, ігри, головоломки, анекдоти.
http://www.detgazeta.ru/.Дитяча газета – нове електронне видання для дітей. Розповіді, анаграми, головоломки, ігри, вікторини та ін.
http://simbik-ng.narod.ru/.«Симбик» - сайт пізнавального ілюстрованого кольорового дитячого журналу. На сайті діти можуть почитати казки, розгадати кросворди, загадки, комікси.
http://www.cofe.ru/read-ka/.Дитячий казковий журнал «Почитай-ка!» для дітей та батьків. Містить велику кількість казок, віршів, розповідей, загадок, ігор.
http://dobryata1.narod.ru/. Дитяча інтернет-газета «Добрята». В газеті багато цікавого й пізнавального. Крім того, діти можуть брати активну участь у різних конкурсах, знаходити собі нових друзів.
http://www.bajena.com/ru/kids/. Електронний журнал «Бажена» про красу, здоров’я та дітей.
http://igrushka.kz/.Іграшка своїми руками. Щомісячний журнал для дітей та батьків. 1000 цікавих іграшок своїми руками з підручного матеріалу.

Немає коментарів:

Дописати коментар