середу, 13 квітня 2016 р.

Писанку писали - Великдень стрічали

7 квітня 2016 року у юнацькому залі центральної районної бібліотеки відбувся районний захід "Писанку писали - Великдень стрічали". На цей захід були запрошені усі бажаючі працівники клубних закладів Козятинського району. Учасники мали з собою 2-3 видуті яйця та інструменти для написання писанки (писачок, віск, фарби та ін.)
     Майстер-клас по написанню писанок проводила Сесмій Оксана Григорівна - писанкарка з смт.Глухівці, роботи якої будуть представлені цьогоріч на Всеукраїнському фестивалі писанок - 2016. Фестиваль пройде 23 квітня - 9 травня в м.Києві. Тематика фестивалю - символ "Дерево життя".
Всі присутні мали змогу навчитися мистецтву написання писанки. За роботою час промайнув непомітно. Задоволені і щасливі учасники майстер-класу роздивлялися написані власноруч вироби. Навіть ті, хто до цього ніколи не писав писанок, змогли показати гарний результат.
   Насамкінець, директор районного будинку культури подякувала від імені відділу культури і туризму райдержадміністрації учасникам заходу і вручила грамоту і подарунковий набір писанкарці Сесмій О.Г. за допомогу у проведенні майстер-класу.

Немає коментарів:

Дописати коментар